Meer resultaten voor ik wil niet gevonden worden op google

 
ik wil niet gevonden worden op google
Getting Social Outfox. Hoe wordt mijn pagina gevonden in Google? De beginselen van zoekmachineoptimalisatie. Internetbureau Getting Social uit Eindhoven.
Voor de precieze samenstelling van jouw meta tags kun je een kijkje nemen op de blog over het toepassen van SEO op je website, waarin heel precies uit wordt gelegd hoeveel en welke woorden je moet gebruiken en hoe vaak deze woorden voor moeten komen om goed te scoren in Google. Naast de dingen die besproken worden in de betreffende blog wil ik je hier ook nog een tip meegeven, namelijk: zorg voor een Call-To-Action' CTA in je meta description of stel een vraag. Dit houdt in dat je mensen aanspoort iets te doen. Het wordt eigenlijk altijd in de gebiedende wijs geformuleerd zoals je in de volgende CTA-voorbeelden kunt zien.: Kom langs voor. Lees meer over. Boek nu snel en eenvoudig. Maak een afspraak voor. Nu weet hoe je jouw website gevonden kunt laten worden in een zoekmachine. Dit is natuurlijk niet de voldoende want je moet er ook voor zorgen dat de content inhoud van jouw pagina interessant is.
Bij Google vragen om te worden vergetenDigitaal Telegraaf.nl.
En een arts wil verwijzingen naar slechte beoordelingen op het internet geschrapt zien. Niet meer relevant. De zaak bij het Europees Hof was aangespannen door een Spanjaard. Die wilde niet dat Google bij een zoekopdracht naar zijn naam doorverwees naar krantenpagina's' over de gedwongen verkoop van zijn huis 15 jaar geleden. Hij vond die informatie niet meer relevant en vond dat hij het recht had vergeten te worden.
NIET gevonden worden in Google.
Matt Cutts, die google vertegenwoordigd in vragen van webmasters over gevonden worden e.d, geeft hiervoor de volgende tips. Als je enkele pagina s hebt waarbij je niet wil dat google ze indexeert, zet je de volgende metatag in je broncode: META NAMEROBOTS CONTENTNOINDEX. Een voor de meeste webmasters wat omslachtige manier is de volgende.: Aan het URL voeg je toe: googlebotnocrawl dus het wordt bijvoorbeeld: www.katinkahesselnk.net/index.htmgooglebotnocrawl. Vervolgens zet je in je robot.txt file de volgende twee regels.: Deze laatste methode wordt niet aangeraden overigens. Wel aangeraden worden de volgende methodes.: Hele websites of directories niet laten doorzoeken.: bescherm ze met een password in een htaccess file. Google levert een eenvoudige robots.txt controleer-gadget om files te testen voor je ze online zet. Je kunt pagina's' weg laten halen uit de index met de url removal tool. Googlebot: Keep out, Matt Cutts. Bot Obedience: Herding Googlebot, Matt Cutts. Katinka's' visie op webdesign.
Cursus Ontgooglen: hoe verwijder ik mijzelf uit Google?
Mens en Machine. Op de zoeksofa. Waarom zoek ik? Waarmee zoek ik? N aakte zoekers. Zoeka udio Video. Terug in de tijd. Google Top 100. Verstop U voor Google. Door Henk van Ess. 17 april 2008 Met Google kunt u soms allerlei persoonlijke details te weten komen over uw buurman. Minder leuk is dat uw buurman langs diezelfde weg weer van alles te weten kan komen over u. Gelukkig is daar wat aan te doen: verstop u voor Google. Tien tips om nu eens NIET gevonden te worden.
Waarom wordt mijn website niet gevonden in Google?
Mijn verwachting is dan ook dat het hierbij om een server error gaat. Dat de website in Dreamweaver is gebouwd zegt in principe niets over het probleem. Voor het gedeelte dat in Flash is gebouwd zou je eventueel kunnen kijken of dit ook weggelaten kan worden. Op veel mobiele apparaten en computers wordt Flash standaard geblokkeerd mede omdat Flash niet heel veilig is. Sake 6 november 2016. wordt niet getoond door Google. Ik heb deze site precies gemaakt als.: en die wordt wel gevonden.
Hoe kun je informatie uit Google verwijderen? Internet OndernemersRaad.nl.
We zijn in de dagelijkse praktijk vooral bezig om er voor te zorgen dat onze internetsites zo goed mogelijk gevonden worden in Google en andere zoekmachines. Toch kunnen er goede redenen zijn waarom je bepaalde informatie juist liever niet gevonden wilt laten worden. Het is dan de kunst deze informatie uit de Google-index te laten verwijderen. De tak van sport die zich bezighoudt met wat er zoal op internet te vinden is over bedrijven en personen noemen we ook wel Online Reputation Management.
Ik wil niet in Google.
seo internet marketing. Ik" heb een website maar die kost mij alleen maar geld." niet in google. Stel, u wilt niet gevonden worden. Maar alles wat in Google terecht komt blijft daar tijden staan, ook al haalt u het origineel weg. Dit kunt u doen om dat te voorkomen. Gebruik niet uw eigen naam misschien niet altijd even netjes, maar het voorkomt wel dat als u reageert in fora uw mening voor eeuwig aan uw naam blijft kleven. Neem een tijdelijk e-mail adres dat moet niet zo moeilijk zijn voor uw provider, vaak kunt u dit zelf regelen. Neem anders een third party e-mailadres zoals G-mail of Hotmail. Als het om uw eigen website gaat u kunt door uw webmaster een bestand robot.txt op laten nemen in uw site waarmee u aangeeft dat Google uw site niet indexeert.
Hoe kun je jezelf uit Google zoekresultaten verwijderen ontgooglen voorbeeldbrief.
Met de Google zoekmachine kan bijna alles op internet gevonden worden. Sommige mensen willen echter liever niet gevonden worden. Dat kan zijn omdat een specifieke pagina vervelende informatie over hen bevat bijvoorbeeld faillissementsverslagen, maar ook gewoon omdat ze aan hun privacy gehecht zijn.

Contacteer ons